HELAL AKREDİTASYON
SERTİFİKASI

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu
olarak faaliyet gösteren

HALAL AUSTRALIA PTY LTD

Adres : Unit 403, Level 4, 55 Philip Street, Parramatta, YGG, 2150, Avustralya

OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.

Akreditasyon Numarası

2023-028

Akreditasyon Kapsamı

Ekte Gösterilmiştir.

İlk Akreditasyon Tarihi

07.04.2023

Akreditasyon Bitiş Tarihi

07.04.2028

Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.


HELAL AKREDİTASYON KAPSAMI

Grup Kategori Alt-Kategori Dahil olan faaliyetler
Gıda ve yem işleme C Gıda üretimi CI Dayanıksız (çabuk bozulabilen) bitkisel ürünlerin işlenmesi Meyveleri, sebzeleri, tahılları, sert kabuklu meyveleri, taze meyve suları, kuru/kurutulmuş ürünleri ve bakliyatı içeren bitkisel ürünlerin üretimi, işlenmesi ve paketlenmesi
CIV Dayanıklı ürünlerin işlenmesi • Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil)
• Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler
• Bebek ve Çocuk Gıdaları
• Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar
• Konserve ve Gıdalar
• İşlenmiş Yağlı Tohumlar
• Gıdada Kullanılan Tuz


ENGLISH VERSION

HALAL ACCREDITATION
CERTIFICATE

Halal Conformity Assessment Body

HALAL AUSTRALIA PTY LTD

Address: Unit 403, Level 4, 55 Philip Street, Parramatta, NSW, 2150, Australia

Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.

Halal Accreditation Number

2023-028

Halal Accreditation Scope

Shown in annex

Initial Halal Accreditation Date

07.04.2023

Expiry Date

07.04.2028

This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.


HALAL ACCREDITATION SCOPE

Cluster Category Sub-category Included Activities
Food and feed processing C Food Manufacturing CII Processing of perishable plant products Production of plant products including fruits, vegetables, cereals, nuts, fresh juices, dried products and pulses
CIV Processing of ambient stable products • Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts)
• Soup and Dried Ready-to-Eat Meals
• Infant Formula, Baby and Child Food
• Spices, Seasonings, Sauces
• Canned Foods
• Oilseeds
• Food Grade Salt