Adres : Unit 403, Level 4, 55 Philip Street, Parramatta, YGG, 2150, Avustralya
OIC/SMIIC 2:2019 standardı çerçevesinde ekte gösterilen kapsamlar için
akredite edilmiştir.
Akreditasyon Numarası
2023-028
Akreditasyon Kapsamı
Ekte Gösterilmiştir.
İlk Akreditasyon Tarihi
07.04.2023
Akreditasyon Bitiş Tarihi
07.04.2028
Bu sertifika; OIC/SMIIC 2:2019 standardına, ulusal mevzuata ve Helal Akreditasyon Kurumu kurallarına
uyulduğu takdirde akredite olunan kapsam için belirtilen süreye kadar geçerlidir.
Grup | Kategori | Alt-Kategori | Dahil olan faaliyetler | ||
---|---|---|---|---|---|
Gıda ve yem işleme | C | Gıda üretimi | CI | Dayanıksız (çabuk bozulabilen) bitkisel ürünlerin işlenmesi | Meyveleri, sebzeleri, tahılları, sert kabuklu meyveleri, taze meyve suları, kuru/kurutulmuş ürünleri ve bakliyatı içeren bitkisel ürünlerin üretimi, işlenmesi ve paketlenmesi |
CIV | Dayanıklı ürünlerin işlenmesi | • Bisküvi Çeşitleri, Kurabiyeler ve Atıştırmalıklar (ileri işleme tabi tutulmuş kuruyemişler dahil) • Çorba ve Kuru Hazır Yiyecekler • Bebek ve Çocuk Gıdaları • Baharatlar, Çeşni Malzemeleri, Soslar • Konserve ve Gıdalar • İşlenmiş Yağlı Tohumlar • Gıdada Kullanılan Tuz |
Address: Unit 403, Level 4, 55 Philip Street, Parramatta, NSW, 2150, Australia
Accredited in accordance with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard for the attached scope.
Halal Accreditation Number
2023-028
Halal Accreditation Scope
Shown in annex
Initial Halal Accreditation Date
07.04.2023
Expiry Date
07.04.2028
This certificate is valid with the halal accreditation scope until the expiry date, as long as the halal conformity
assessment body fully complies with the OIC/SMIIC 2:2019 Standard, national legislation and Halal Accreditation Agency rules.
Cluster | Category | Sub-category | Included Activities | ||
---|---|---|---|---|---|
Food and feed processing | C | Food Manufacturing | CII | Processing of perishable plant products | Production of plant products including fruits, vegetables, cereals, nuts, fresh juices, dried products and pulses |
CIV | Processing of ambient stable products | • Biscuit, Cookies and Snacks (including further processed nuts) • Soup and Dried Ready-to-Eat Meals • Infant Formula, Baby and Child Food • Spices, Seasonings, Sauces • Canned Foods • Oilseeds • Food Grade Salt |